Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Reizen naar de Franse Alpen

Hotels Onderweg

Als u denkt dat de afstand te groot is om in één keer naar de Franse Alpen te rijden, dan kunt u altijd een hotel boeken voor onderweg.

Vliegen naar de Franse Alpen

De meeste van onze skigebieden zijn dicht bij de internationale vliegvelden van Genève, Grenoble, Chambéry, Lyon etc., waar ook de goedkope airlines naartoe vliegen. Er zijn een aantal goede prijzen te vinden.

Trein Diensten

Er zijn verschillende trein opties te vinden - de directe Ski Trein uit Amsterdam met NS International en Thalys, of via Parijs. Privé taxi transfers van de stations naar de skigebieden kunnen van tevoren online geboekt worden.

Privé Taxi Transfers

Online vindt u transfers van Genève, Grenoble, Chambéry & Lyon luchthavens en ook van Bourg St Maurice & Moûtiers treinstations.

Autohuur

Het hebben van een auto betekent grotere vrijheid en flexibiliteit terwijl u op uw ski vakantie bent en kan ook goedkoper zijn dan taxi's gebruiken. Het zorgt er ook voor dat u in andere gebieden kunt skiën en naar de dichtbijzijnde bezienswaardigheden kunt gaan.

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst