Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area
Ski Region - Grand Massif
1 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
2 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
3 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
4 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
5 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
6 of 7 Ski Region - Grand Massif
Ski Region - Grand Massif
7 of 7 Ski Region - Grand Massif

Grand Massif

Waarom een Grand Massif Skioord?

  • Enorm verbonden skigebied - 265km piste
  • Verscheidenheid aan pistes voor alle niveau's
  • Sneeuwzeker skien
  • Makkelijke toegang vanaf Breda en Geneve Vliegveld

Grand Massif Informatie

De Grand Massif bestaat uit 5 skioorden: Flaine, Les Carroz, Morillon, Samoëns en Sixt Fer-a-Cheval met een gecombineerd totaal van 265km aan naar beneden skien, met 351 individuele pistes, bediend door 78 skiliften. Dit grote gebied heeft een verscheidenheid aan pistes, geschikt voor alle ski niveau's. Met een groot deel van het skigebied boven 2000m, is het een goede keuze voor degenen die sneeuwzekerheid willen. Voor alle skiers is er wel iets in de Grand Massif en het is ook heel hoog gewaardeerd door snowboarders en er zijn in totaal vijf Sneeuw- en Terrein Parken in het gebied.

Dankzij de goede ligging en doordat het een van de dichtstbijzijnde grote skioorden is, dichtbij Geneve Vliegveld, is het handig voor zowel lange als korte vakanties. De oorden kunnen verschillen van een betonnen speciaal gebouwd oord, tot gebieden die dat Franse gevoel hebben, met café's en restaurants allemaal rond het dorpsplein.

Grand Massif Accommodatie

Ski Collection heeft een reeks van Grand Massif accommodatie optie's. Alle ski appartementen zijn zelf gekozen en zijn van een hele hoge standaard (3 & 4*), wat de ideale basis is voor een Grand Massif ski vakantie. Ski Collection biedt ook skiverhuur, skipassen en skischool in de Grand Massif.

De beste skioorden in Grand Massif

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst