Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area
Ski Region - 3 Vallées
1 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
2 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
3 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
4 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
5 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
6 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
7 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
8 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
9 of 10 Ski Region - 3 Vallées
Ski Region - 3 Vallées
10 of 10 Ski Region - 3 Vallées

3 Vallees

Waarom een 3 Vallées Skioord?

  • Grootste met liften verbonden skigebied in de wereld
  • Skien voor alle niveaus
  • Heel veel activiteiten en voorzieningen

3 Vallées Informatie

De Drie Valleien heeft aan de ene kant de chicste oorden in de Alpen en aan de andere kant de hoogste, wat het de grootste met liften verbonden skigebied in de wereld maakt. De vier grootste oorden in de 3 Vallées zijn Courchevel, Meribel, Les Menuires en Val Thorens. Geen van deze zijn goedkope oorden, door hun internationale status, maar Les Menuires is duidelijk de beste waarde voor geld. De 3 Vallées is een uitgestrekt, sneeuwzeker skigebied, dat over 600km liften en verbonden pistes biedt, met meer dan 2,000 sneeuwkanonnen. Een enthousiaste skier of snowboarder kan enorme gebieden bereiken, zonder dezelfde piste twee keer te hoeven nemen, wat het een opwindende vakantie maakt.

De pistes zorgen voor iedereen, met gebieden die variëren van veilige toegankelijke beginners pistes, perfect verzorgde pistes, brede boulevards met bomen, hobbels, steile of een echt off-piste avontuur, en elk skioord in de 3 Valleien heeft wel iets te bieden. Elk skioord heeft ook een groot aantal activiteiten en faciliteiten om uit te zoeken zodra je van de pistes af bent. Er zijn ook een goed aantal après ski bars en nachtclubs door de 3 Vallées, hoewel sommige oorden levendiger zijn dan andere. Als een rustigere vakantie meer iets voor jou is, dan bieden de meeste oorden ook spa's en zwembaden aan om in uit te rusten en om de zorgen van het leven thuis te vergeten.

Uit eten gaan in de 3 Vallées biedt een opwindende reeks aan keuzes. Stimuleer je smaakpapillen met haute cuisine in een van de 11 Michelin-ster restaurants (met 19 sterren in totaal en het meeste aantal van Michelin ster restaurants in de bergen) verspreid over de 3 Vallées, of je kunt genieten van een simpele goede maaltijd, en een tartiflette of Alpen-burgers proberen aan de rand van de pistes.

Het 3 Vallées Café (een premium café aan de ingang van het skigebied) ligt tegenover Moutiers trein station en is sinds december 2017 open. Dit is de eerste en laatste stop voor bezoekers die door het gebied heen reizen.

De beste skioorden in 3 Vallees

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst