Coronavirus | Latest Covid-19 updates - click here

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Zondag tot zondag ski vakanties

7 nachten ski break met vertrek op zondag

Bij Ski Collection willen we u altijd de allerbeste self-catered ski accommodatie aanbieden, in de allerbeste hooggebergte en sneeuwzekere skigebieden, voor de best mogelijke prijzen. Deel van onze geweldige service is om onze selectie van appartementen, chalets en hotels uit te breiden zodat we een groter scala aan ski vakanties aan kunnen bieden.

We zijn daarom heel blij om aan te kunnen kondigen dat we de zondag tot zondag self-catering ski vakanties in de Franse Alpen voor winter 2018/2019 kunnen aanbieden: 

- Carlina (Belle Plagne) is het hele seizoen beschikbaar als een uitzondering van zondag tot zondag
- Club Med All Inclusive is het hele seizoen beschikbaar van zondag-zondag (andere vertrekdagen kunnen ook mogelijk zijn)
- Selectie van luxe huizen bieden zondag-zondag

Hieronder is een selectie van luxe appartementen die van zondag-zondag accepteren in januari en maart. Andere aankomstdagen zijn ook mogelijk, maar dat is hun beslissing.

Houdt u er aub rekening mee dat alle accommodatie die aangeboden wordt, afhankelijk van beschikbaarheid is en alleen beschikbaar is op bepaalde data in het seizoen. Deze zondag-zondag huizen zijn niet online van tevoren te boeken - belt u ons aub op +31 (0)20 7168 340 of email reserveringen@skicollection.nl voor de laatste beschikbaarheid.

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst