Coronavirus | Latest Covid-19 updates - click here

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Ski Vakanties met Honden

Voor de dierenliefhebbers - Uw hondvriendelijke ski vakanties

U wilt uw hond toch niet alleen laten tijdens de beste week van het jaar? Neem uw hond mee skiën (niet letterlijk!). Waarom neemt u uw hond niet mee tijdens de volgende ski vakantie en maak hem deel van de herinneringen! Frankrijk is een hond-vriendelijk land en steeds meer accommodaties staan huisdieren toe in hun appartementen.

Bij sommige ski appartementen is de limiet van een huisdier per appartement één, maar Ski Collection heeft ook een goede selectie om uit te kiezen, van ski accommodatie waar meerdere huisdieren in mogen! De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de vaste tarieven die de accommodatie vraagt. In de meeste gevallen is de enige regel dat honden altijd aan de lijn zijn rond de residentie.

Ski vakanties met één hond

En wat als u met meer dan één hond reist?

Soms vinden we een ski accommodatie die meer dan één hond toestaat. Hieronder staan een aantal skioorden & ski appartementen/hotels die families die met twee of meer honden reizen verwelkomen:

Ten slotte, een paar handige tips voordat u gaat:

  • Zorg dat u het Europees huisdierenpaspoort bij u heeft; dit is het enige document dat geaccepteerd wordt. Het dier moet een microchip hebben en de juiste vaccinaties gehad hebben.
  • Honden moeten ten minste 3 maanden oud zijn om te reizen.
  • Zorg dat de hond een naamkaartje aan zijn halsband heeft met een Nederlands telefoonnummer en de naam van de accommodatie voor het geval de hond wegloopt.
  • Ga na of de hond niet een verboden ras is in Frankrijk.
  • Met een lange autorit, zorg dat de hond een lichte maaltijd gegeten heeft voor vertrek en pak ook een aantal kleine snacks in. Het is ook altijd goed om een aantal stops tijdens de reis te maken.
  • Vergeet ook niet om extra spullen in te pakken zoals de riem, bed en extra poepzakjes etc.

Voor meer informatie over reizen met honden, kijk dan op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/huisdieren-mee-op-vakantie. Nu bent u klaar om te genieten van de ski vakantie in de Franse Alpen met de hele familie!

 

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst