Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Hotel Ski Breaks in Frankrijk incl. korte vakanties

Volle ski vakanties en ski weekeinden in hooggebergte skigebieden

Heeft u wel eens nagedacht over een hotel, in plaats van te kiezen voor een van onze self-catering residenties? We hebben een selectie gemaakt van kwaliteits- en luxueuze ski hotels die allemaal van B&B tot half-board of full board opties aanbieden in een aantal van onze gebieden. Deze worden als alternatief aangeboden voor onze hoofdzakelijk self-catering residenties.

Terwijl normaal gesproken de meeste vakanties maar 7 dagen zijn, van zaterdag tot zaterdag, hebben we als kleine specialistische operator de flexibiliteit om verschillende periodes en andere start data aan te bieden op speciale data (buiten hoog seizoen) wat betekent dat u een weekeinde ski break of een korte ski break gedurende de week kunt boeken in plaats van de standaard volle 7 dagen.

Uw weekeinde ski hotel break kan zo lang zijn als u wilt, beginnend op elke dag van de week. Er is natuurlijk meer beschikbaarheid in het midden van de week dan in de weekeinden, dus u kunt misschien nadenken over een mid-week ski break en ook over een weekeinde ski break.

Dus, waarom neemt u niet een welverdiende ski break in januari naar de Trois Vallées om al het eten van de feestdagen te verbranden? Een ski break naar de 3 Vallées is dat kleine beetje luxe die u zich kunt veroorloven en u hoeft er geen hele week voor vrij te nemen van werk. Misschien dat uw Nieuwjaarsresolutie om fit te blijven, een ski break naar Les Arcs kan bevatten. Immers, een van de grootste skigebieden in de wereld wacht op u als u een Paradiski ski break neemt en in januari is het lekker rustig.

Een korte ski break is perfect om de batterijen weer op te laden – dus waarom kiest u niet voor een Paradiski weekeinde ski break of een korte ski break in Les Arcs. U verdient het! Voor korte na-seizoen ski breaks in april, zijn Val d’Isère ski breaks een uitstekende keuze met geweldig skiën en sneeuwzekere condities. Breng uw dagen door met het verkennen van het enorme Espace Killy skigebied of de vele mode winkeltjes in het oord en u kunt zelfs skiën in het nabije Tignes. Korte ski breaks in Val d’Isère hebben genoeg te bieden.

We boeken geen vluchten, want we geloven dat u betere deals kunt krijgen door rond te shoppen en direct te boeken bij de goedkope vliegmaatschappijen of bij de grotere maatschappijen die tegen de kleintjes vechten met goede deals! Er zijn vluchten naar Geneve vanaf Amsterdam of Rotterdam – zie onze pagina over vluchten. We kunnen wel de autoverhuur of privé transfers naar uw hotel regelen, afhangend van het vliegveld. Het boeken van korte ski breaks is mogelijk bij de meeste hotels, maar alleen op aanvraag.

Onze selectie van hotels in de Franse Alpen

Om u te helpen een geschikt hotel te vinden voor uw ski vakantie of ski break, hebben we een paar populaire categorieën gecreëerd, die vaak gevraagd worden. U kunt op de hotel naam klikken voor meer informatie.

 

 

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst