Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Meest Populaire Ski Appartementen

Hoge Kwaliteit Ski Appartementen in Frankrijk

Dit zijn onze meest populaire ski appartementen in de Franse Alpen. Deze self-catering appartementen maken altijd indruk op ons team en onze klanten, waarvan velen elk jaar terugkeren. Dit betekent echter wel, dat, als onze best-verkopende appartementen, ze snel volgeboekt raken, dus bespreek zo snel mogelijk met ons team wat de mogelijkheden zijn. Bel ons op +31 (0)20 71 68 340  of email evelien@skicollection.nl.

Voor meer inspiratie en informatie voor specifieke ski accommodatie typen, zie onze Keus van de Directeuren residentiesluxueuze residentiesfamilie appartementenprivé residenties en grote appartementen.

 

Luxe Ski Residenties

Ski-in/Ski-uit Residenties

Kindvriendelijke Ski Residenties

Val Thorens – Le Hameau du Kashmir

Le Hameau du Kashmir is nieuw gebouwd en een van de favouriete ski-in/ski-uit hooggebergten residenties, met zijn eigen crèche, zwembad en spa.

Meer informatie

Flaine – Le Centaure

Een nieuwe, ski-in/ski-uit residentie die tegenover de stoeltjeslift zit en dichtbij de skischool, en die appartementen aan de zuidkant heeft met hele goede vrijetijdsfaciliteiten.

Meer informatie

 

Alpe d’Huez – Le Cristal de l’Alpe

Le Cristal de l’Alpe is een luxueuze residentie die premium faciliteiten biedt met spa centrum en zwembad, en het heeft ook een geweldig skigebied voor beginners.

Meer informatie

Ski journalist Patrick Thorne is recentelijk naar Alpe d'Huez afgereisd om in Le Cristal de l'Alpe te verblijven met Ski Collection - lees het verslag hier. (in het Engels)

La Rosière – Les Cimes Blanches

Ski naar Italië voor de lunch vanuit het ideale familie skigebied van La Rosière, en kom dan terug naar uw stijlvolle luxueuze appartement in Les Cimes Blanches.

Meer informatie

La Rosière – Les Balcons de la Rosiere

Les Balcons de la Rosière is een ruime residentie die in de volle zon ligt dichtbij de skischool, met fantastisch uitzicht over de Tarentaise, en waar voor zijn geld.

Meer informatie

Tignes Le Lac – Le Telemark

De luxueuze ski residentie Le Telemark bevindt zich op de pistes die toegang geven tot alle ski niveau's.

Meer informatie

Tignes Val Claret – Le Nevada

Le Nevada is een nieuwe residentie in het hart van het Val Claret gebied van Tignes, de perfecte basis voor gretige skiërs.

Meer informatie

Arc 1950 – Le Village

Deze ski-in/ski-uit residentie met spa en zwembad is gemaakt met het oog op families en is dichtbij het autovrije centrum met winkels en restaurants gelegen.

Meer informatie

Arc 2000 – Les Cimes des Arcs

Les Cimes des Arcs is een ski-in/ski-uit residentie op een ideale plek precies op de piste en dichtbij de skischool en wat winkels.

Meer informatie

Arc 1800 – Edenarc

Een nieuwe ski-in/ski-uit residentie die op de pistes staat, en maar een paar minuten van de skiliften vandaan. Edenarc heeft panoramische uitzichten over de Tarentaise en de Mont Blanc.

Meer informatie

Les Menuires – Le Hameau de la Sapiniere

Deze appartementen in Les Menuires liggen ideaal op de pistes en zijn geweldig voor kinderen. Faciliteiten bevatten een ontspancentrum.

Meer informatie

Les Menuires – Le Chalet Julietta

Handig gelegen in de Reberty 2000, kunt u genieten van het beste skiën vanaf de deur. Le Chalet Julietta biedt toegang tot geweldige faciliteiten op het terrein van 'Chalets du Soleil'.

Meer informatie

Val Thorens – Village Montana Plein Sud

Een ski-in/ski-uit luxueuze residentie met ruime accommodatie, fantastisch recreatie centrum en aan de zonkant.

Meer informatie

Avoriaz – Kouria

De Kouria is helemaal verbouwd naar een aantal luxueuze, hoge kwaliteitsappartementen, voor het seizoen van 2014/15 met een totaal van 16 privé ski appartementen. De Kouria heeft ski-in/ski-uit mogelijkheden en ook een verwarmd binnen zwembad en Jacuzzi.

Meer informatie

Avoriaz – L’Amara

L’Amara, een nieuwe ski-in/ski-uit luxueuze residentie, kijkt uit over het skigebied van Avoriaz 1800 en heeft zijn eigen crèche en een van de grootste spa’s in de noordelijke Alpen.

Meer informatie

La Rosière – Le Refuge

Le Refuge is een 4 sterren luxueuze, charmante Savoyard-achtige residentie die met een hoge standaard gemeubileerd is en stijlvol ingericht.

Meer informatie

Flaine – Les Terrasses d’Helios

Een luxueuze ski residentie geconstrueerd voor de winter van 2014/15, dichtbij de skilift met ski-in/ski-uit mogelijkheden.

Meer informatie

Plagne Soleil & Village – Les Granges du Soleil

Een luxueuze ski-in/ski-uit residentie met een super locatie dichtbij de skischool, uitkijkend op de Mont Blanc en het Massif du Beaufortain in het hart van La Plagne Soleil.

Meer informatie

Plagne 1800 – Les Chalets d’Edelweiss

Les Chalets d’Edelweiss is een nieuwe, maar traditionele residentie die een perfecte basis biedt om te ontspannen en uit te rusten, dichtbij de skischool en maar 20m van de pistes.

Meer informatie

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst