Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Ski en Spa Vakanties

Boek uw spa behandelingen van tevoren. De ontspanning begint hier…

Ski Collection kan nu uw Spa Behandelingen van tevoren boeken bij geselecteerde residenties in de Franse Alpen in samenwerking met ‘O des Cimes – Spas d’Altitude’. De 4* en 4* luxe Savoyard appartementen zijn gebouwd door de bekroonde bergen architecten ‘MGM’ en hebben luxueuze binnen zwembaden, sauna's en stoomruimtes (gratis) en ook de Spa en Schoonheidssalon ontspan ruimte.

Het spa team zal uw persoonlijke behoeftes opschrijven en aan de hand daarvan vaststellen welke behandelingen voor u zijn.

Ô des Cîmes, Spas d’Altitude hebben samen met de wereldberoemde schoonheids verzorgingsproducten Decléor en Carita, spa behandelingen ontwikkeld met een persoonlijke aanpak en oog voor detail.

Ô des Cîmes zal uw eigen persoonlijke alchemie creëeren met een behandeling die aangepast is aan uw  specifieke behoeften en stemming, en in harmonie met uw Alpen omgeving.

Alle vijf de zintuigen worden gestimuleerd om lichaam en geest te herenigen, een perfecte aanvulling op uw vakantie.

Sommige van de populaire behandelings pakketten hebben we zorgvuldig gekozen zodat ze voor u beschikbaar zijn om van tevoren te boeken, ervan overtuigd dat ze allemaal van grote waarde zijn en u de kans geven om voordeel te halen uit de beste behandelingen die er in de Alpen zijn.

Onze geselecteerde Ô des Cîmes spa centra geven u de kans om uit te rusten na een lange dag op de pistes. Toe maar, verwen uzelf, neem wat 'kwaliteit privé tijd' en geniet van puur geluk.

Onze geselecteerde Ô des Cîmes – Spas d’Altitude residenties geven degenen in uw groep die niet iedere dag willen skiën, of zelfs helemaal niet skiën, de kans om er het beste van te maken in de spa in uw residentie. Veel mensen zijn gaan geloven dat spa behandelingen een essentieel onderdeel zijn van de vakantie.

Waarom spa behandelingen voor uw ski vakantie van tevoren boeken met Ski Collection?

Met Ski Collection kunt u uw skihuur, liftpassen en skischool van tevoren boeken. Dus, waarom niet ook uw Spa behandelingen? Iedereen vindt het lekker om verwend te worden, dus of het nu is voor een vroege verjaardagsverrassing van een geliefde, een verlaat Kerst cadeau of gewoon een welverdiende traktatie voor uzelf, boek vandaag!

Met het voordeel om de tijden van uw afspraken van tevoren te boeken (afhankelijk van beschikbaarheid), is het zeker de moeite waard het van tevoren te doen.

Op deze manier hoeft u niet zodra u aankomt, naar de spa te gaan om uw afspraak te maken en teleurgesteld worden dat uw  gekozen tijd niet meer beschikbaar is.

Als er speciale wensen zijn voor de behandeling, kunnen die, door van tevoren te boeken en ons aan te geven op het boekingsformulier, doorgegeven worden aan het spa team zodat ze voorbereid kunnen worden.

Door van tevoren te boeken kunt u genieten van het feit dat de behandelingen al voorbetaald zijn en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de betaling terwijl u in het oord bent. 

Alle behandelingen moeten ten minste 14 dagen voor vertrek geboekt zijn. Bel ons nu om te boeken en voor prijzen op +31 (0) 20 71 68 340. Let op: boekingskosten van €9 per groep wordt in rekening gebracht.

We kunnen uw spa behandelingen van tevoren boeken bij de volgende 4* en 4* luxe residenties:

Espace Killy

Le Telemark, Tignes
Le Nevada, Tignes
Le Jhana, Tignes
La Ferme de Val Claret, Tignes
Hotel Les Suites du Nevada, Tignes
Kalinda Village, Tignes

Oisans

Le Cristal de l’Alpe, Alpe d’Huez

Les 3 Vallées

Les Clarines, Les Menuires 

Tarentaise Valley

Les Cimes Blanches, La Rosière
Lodge Hemera, La Rosière
Les Fermes de Ste Foy, Sainte-Foy
Le Coeur d’Or, Bourg Saint-Maurice

Paradiski

Les Granges du Soleil, Plagne Soleil
L'Orée des Cimes, Peisey-Vallandry
L'Orée des Neiges, Peisey-Vallandry

Grand Massif

Le Centaure, Flaine

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst