Coronavirus | Latest Covid-19 updates - click here

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Huur uw ski's in de Franse Alpen met Ski Collection

Ski-, snowboard- en schoenenhuur 

We kunnen de huur van uw ski's, snowboard, schoenen en kinder helmen van tevoren boeken, daarmee bespaart u tijd bij aankomst en zorgt u ervoor dat de materialen die u wilt, er ook zijn. We hebben Sport 2000 (voor de meeste van onze gebieden - SkiSet voor de rest) gekozen, wat betekent dat alleen de hoogste standaard van skimateriaal en service geboden wordt voor alle ski niveau's: regelmatig gewaxte en geslepen ski's, schoenontsmetting tussen elke verhuur en de bindingen aangepast door een gekwalificeerd technicus in het skigebied.

Met meer dan 200 shops in Frankrijk, zal de dichtstbijzijnde shop maximaal een kilometer van de accommodatie vandaan zijn, hoewel in de meeste gevallen maar een paar honderd meter of minder.

Waarom de skimaterialen van tevoren boeken?

 • Bespaar kostbare ski tijd.
 • Geniet van het gemak van hoge kwaliteit skimaterialen, gereserveerd en op u wachtend in het skigebied.
 • Vergeet het ongemak van het transporteren van grote, zware skimaterialen vanuit NL.
 • Vermijd de extra kosten die luchtvaartmaatschappijen reizigers opleggen als ze hun ski's en snowboards mee willen nemen. Kosten kunnen variëren van €17 tot €50 enkele reis per persoon, wat een mogelijke extra €400 betekent voor een ski vakantie voor een familie van vier.
 • Sla uw voordeel uit aantrekkelijke prijzen en wees gerust dat de prijs die u betaalt bij het boeken, niet zal veranderen zodra u in het skigebied bent.

We kunnen ski's verhuren voor elke periode van meer dan 3 dagen, in al onze skigebieden. Niet alleen kunt u profiteren van onze verlaagde prijzen, maar u hoeft zich er ook niet meer druk om te maken als u eenmaal in het skioord bent.

De skiuitrusting wordt aangemeten en aangepast in de skiverhuur shop. Echter, de technici willen graag de  bindingen bijstellen, schoenen of ski's omruilen als dat nodig is na een paar uur of paar dagen skiën. Als u de ski's wilt omruilen voor een snowboard halverwege de week, dan kan dit in de meeste shops, tegen een kleine extra vergoeding, lokaal te betalen.

Let op, dat het gedurende het hoogseizoen moeilijker kan zijn om skimateriaal te ruilen, maar het personeel ter plekke, zal blij zijn om zo goed mogelijk te helpen, dus aarzel niet om te vragen.

Ski materiaal kiezen met Ski Collection

De recente grote verbetering in ski en snowboard technologie en het zeer uiteenlopende aanbod van skimateriaal die nu beschikbaar is, betekent dat huren een goede optie is. Het geeft u de kans om de laatste, hoogst beoordeelde modellen te proberen die bij uw stijl, kunde en lengte past.

Alle materialen in voorraad in de shops die wij gebruiken, is geselecteerd en getest door gekwalificeerde professionelen, competitie skiërs en instructeurs.

Of u nu een nieuwe of ervaren skiër bent, onze ski's en schoenen bieden comfort en veiligheid, en ook de zekerheid van aanpassen aan uw niveau en voorkeur.

Onze tip: de beste manier om vooruit te gaan en plezier te hebben is om lessen te nemen met een instructeur. Zij kunnen u advies geven voor aanpassing van het skimateriaal voor uw skistijl en niveau.

Hier zijn een paar hints om u te helpen met uw keus.

Wist u dat? 

 • Een ski is een amalgaam van materialen – hout, koolstof, kevlar, glasvezel en synthetische materialen die elke ski zijn eigenschappen geeft.
  De vorm, lengte en dikte stellen het terrein vast waar het voor gemaakt is.
 • Korte ski's zijn makkelijker te draaien en verzekeren steun op lage snelheid.
 • Langere ski's zijn stabieler en geven zelfvertrouwen op hogere snelheid.
 • Een flexibele ski geeft meer gemak en zekerheid en is makkelijker met draaien, hoewel een stroevere ski betere grip heeft op harde sneeuw en de pistes, maar heeft een skiër in goede conditie nodig.

Elk model ski beschikbaar in onze B, C en D categorieën is het resultaat van grondig onderzoek van fabrikanten om ski's aan te passen aan ieder profiel van skiërs.

Bel ons voor prijzen.

Ski/Snowboard Materiaal Categorieën

We hebben drie categorieën van ski materiaal - Superieur Carve, Performance Carve en Prestige Carve (de junioren hebben Fun Carve en Sport Carve) plus twee categorieën snowboard materiaal - Superior Carve en Performance Carve (de junioren hebben een categorie). 

We raden aan dat kinderen onder 14 jaar een helm dragen voor hun veiligheid.

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 


Where do you want to go next? 
Browse Resorts | Ski Deals | Family Ski Holidays | Request a Quote
Call our friendly team of experts on 023 9289 0960

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst