Please accept our apologies if you're trying to get through to us, our lines are very busy at the moment. Thank you for your patience. Before calling, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates.

More information
reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Skien met Pasen 2020 - boek nu!

Het lijkt er weer op dat de Paasvakantie voor volgend jaar een populaire tijd om te skiën wordt en met andere Europese landen die ook vakantie hebben, is het slim om nu vast te boeken!

Paas vakantie is voor de meeste Belgische scholen in de weken van 4 en 11 april 2020, terwijl de Nederlandse scholen later vakantie hebben, rond 25 april 2020.

Boek je volgende ski trip naar onze hooggebergte Franse oorden vandaag met een lage aanbetaling van €200 per appartement, onafhankelijk van hoeveel personen, en krijg zo de rust dat de favoriete accommodatie en data veilig zijn gesteld, plus dat je het voordeel hebt van extra aanbiedingen. Onze standaard 25% aanbetaling gaat in vanaf juni 2019, dan is de rest van de aanbetaling verschuldigd. Daarna heb je tot 10 weken voor vertrek om de rest van de totale reissom te betalen.

Klaar om vroeg te boeken? Bekijk hier hoe je kunt boeken voor volgend seizoen.

Prijzen voor onze self-catering ski vakanties zijn per appartement (ongeacht het aantal gasten) en er is geen onderbezettings toeslag.

Zie aanbieding voor het eind van dit seizoen en Pasen 2020 ski vakanties hieronder en bekijk de volledige lijst van actuele ski aanbiedingen op de speciale ski aanbiedingen pagina.

Paas ski vakantie aanbiedingen voor laat skien in 2020 en Pasen 2020 – week van 28 maart 2020, 4 april 2020 of 11 april 2020

Region Resort Accommodation Offers* Book by
Paradiski Plagne 1800 Residence Le Diamant des Neiges

15% off*

31-5-2020
Tarentaise Valley La Rosiere Le Hameau de Barthelemy

15% off* (except weeks of 19/12, 26/12, 13/02, 20/02)

31-5-2020

Boek uw ski extra's met Ski Collection

Van alleen accommodatie tot een pakket vakantie, u kunt uw Pasen skivakantie zelf samenstellen met bijgevoegde services:

Ski Extra's: skiverhuur, ski liftpassen, skischool en spa behandelingen

Reisarrangementen: en-route hotels of privé taxi transfers. Hoewel we geen vluchten of treinen boeken, hebben we wel vlucht gegevens en trein informatie voor de Franse Alpen.

Onze paas ski aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus blijf uitkijken naar meer ski vakanties.

Let op dat alle paas ski aanbiedingen alleen gelden voor nieuwe boekingen, en kunnen niet achteraf geclaimd worden. Ze zijn afhankelijk van beschikbaarheid en zijn ook afhankelijk van onze boekingsvoorwaarden. Alle kortingen gelden alleen voor de accommodatie kosten (niet vervoer, ski extra's, etc.). Aanbiedingen kunnen zonder verder bericht terug getrokken worden.

Waar wilt u heen? 

Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst