Our team have been working from home since 23 March but we are still entirely focused on helping clients so you can still speak to us or email us; bookings for winter 2020/21 are open too. If you already have a booking with us, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates before calling.

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Algemene Informatie

Belangrijke informatie die u nodig heeft voor uw ski vakantie

Uw accommodatie

Onze directeuren en personeel hebben persoonlijk alle skigebieden die we aanbieden bezocht. U heeft voordeel van zelfgekozen superieure accommodatie die een uitstekende level van comfort en ruimte biedt.

Speciale behoeften

We willen graag ouderen, mensen met speciale zorg of invaliden adviseren en assisteren, in het kiezen van de juiste vakantie. Klanten met bewegingsproblemen worden sterk geadviseerd dit te melden voor het boeken van self-catering accommodaties en hotels, omdat veel ervan stappen, steile trappen, smalle deuren en rare hoeken hebben.

Speciale verzoeken

Als u speciale verzoeken heeft, laat het ons aub weten wanneer u boekt, dan kunnen wij dat doorgeven aan onze Franse partners. Alle verzoeken worden opgeschreven, maar kunnen niet gegarandeerd worden. Babybedjes, TV, telefoonlijnen, badhanddoek verhuur, schoonmaak uitrusting en eind-van-verblijf-schoonmaak zijn een paar van de opties die bij sommige accommodaties geboekt kunnen worden (als ze niet inclusief zijn in het basis pakket), soms voor het reizen, soms alleen bij aankomst. Vraagt u aub naar de beschikbaarheid hiervan bij uw gekozen accommodatie.

Uw eigen auto

Voor een heleboel van onze accommodatie locaties, zal een auto u vrijheid bieden om naar de pistes en winkels te rijden zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Als u niet graag helemaal daarheen wilt rijden, waarom dan niet vliegen/rijden of trein/rijden?

Toeristen belasting

De lokale autoriteiten in Frankrijk kunnen een toeristen belasting vragen voor iedere persoon die er verblijft. Dit varieert van plaats tot plaats en kan tot €3 pp/dag bedragen.

‘Ski-in/ski-uit’ appartementen

Waar een accommodatie beschreven is als ski-in/ski-uit, is dat afhankelijk van normale sneeuwcondities in dat gebied op dat moment en van de skivaardigheid.

Reis documenten

Alle passagiers moeten een geldig paspoort hebben. U kunt een paspoort of ID kaart aanvragen in de gemeente waar u ingeschreven staat. Het duurt 5 dagen tot maximaal 4 weken voordat u het paspoort op kunt halen.

Handige bron van informatie

Atout France – Frans bureau voor toerisme

Prinsengracht 670, 1017KX, Amsterdam website http://nl.meeting.france.fr/nl

Franse openbare vakanties

Tijdens openbare vakanties (25/12, 01/01, 01/05) zijn de winkels, musea en banken vaak dicht, dus houdt daar rekening mee.

Algemeen reisadvies

Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft reisadvies en specifiek advies voor bepaalde landen. U kunt dit op hun website checken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. De “blijf op de hoogte” sectie heeft belangrijke informatie.

Franse school vakanties

School vakanties in Frankrijk zijn van 18/02/19 tot 08/03/19. Skigebieden zijn extreem druk tijdens deze periode, met drukke pistes en rijen bij de liften. Als u deze periode kunt vermijden, scheelt dat niet alleen in rijen maar ook in prijs voor de vakantie.

De Euro

Alle prijzen die ter plekke betaald moeten worden (aanbetaling, lokale belasting, beddengoed of TV verhuur...) zijn in Euros.

 

Disclaimer

We hebben ervoor gezorgd dat de informatie op deze website accuraat is en dat alle informatie regelmatig herzien wordt. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee, dat alle vakanties onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn en, omdat prijzen van vakanties regelmatig kunnen veranderen, ook onder voorbehoud zijn van prijsverandering, voordat de boeking bevestigd is. Hoewel we regelmatig checken dat de vakanties nog steeds beschikbaar zijn voor de prijs die er staat, kunnen we niet garanderen dat de vakantie of het transport ook beschikbaar zijn voor de aangegeven prijs. De huidige prijs zal doorgegeven worden voordat u uw boeking bevestigd. Alle prijzen zijn in Euro, tenzij anders vermeld.

Wat is inclusief in de vakantie kosten?

 • Accommodatie zoals op de factuur staat
 • Electriciteit, verwarming, water en gas
 • BTW
 • Maaltijden in hotels (tenzij anders vermeld)

Wat is niet inclusief in de vakantie kosten?

 • Persoonlijke- en autoverzekeringen
 • Tarieven voor faciliteiten zoals sauna's (tenzij anders vermeld)
 • Beddengoed en eind van verblijf schoonmaak voor self-catering (tenzij anders vermeld)
 • Persoonlijke artikelen zoals telefoon, drankjes, roomservice
 • Parkeerkosten in skigebied
 • Verhuur van materialen en liftpassen
 • Borg voor self-catering locaties bij aankomst
 • Vergoeding aan appartement eigenaren voor schade aan hun eigendom
 • Lokale toeristenbelasting (max. €3 pp/dag)
 • Credit card behandelingskosten

Boek met Zekerheid - ABTA

Wanneer u boekt met Ski Collection, kunt u gerust zijn dat u uw vakantie regelt met een bedrijf dat aan ABTA verbonden is. Dit is uw beste garantie voor complete financiele zekerheid, een garantie die u  niet krijgt als u uw accommodatie bij een onafhankelijke boekt.

Waar wilt u heen? Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 


Where do you want to go next? 
Browse Resorts | Ski Deals | Family Ski Holidays | Request a Quote
Call our friendly team of experts on 023 9289 0960

 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst