Please accept our apologies if you're trying to get through to us, our lines are very busy at the moment. Thank you for your patience. Before calling, please read our Travel Information page for the latest Coronavirus (COVID-19) related updates.

More information
reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Vaste Klanten Korting en een vriend aanbevelen

Dank u! We waarderen vaste klanten en we willen u graag bedanken.

Bij Ski Collection waarderen we vaste klanten en onze "vaste klanten korting" en "beveel een vriend aan" initiatieven zijn een manier om u te bedanken, voor het vertrouwen in ons met uw vakantie boeking voor de tweede, derde, of zelfs tiende keer! We zijn verheugd dat u waardeert wat Ski Collection te bieden heeft; de allerbeste self-catered ski accommodatie, in de allerbeste hooggebergte- en sneeuwzekere skigebieden, voor de allerbest mogelijke prijzen, met geweldige klantenservice en insider informatie van ons team van Alpen specialisten. 

Trouwe Klanten Korting

€20 korting - Voor uw tweede vakantie geboekt met Ski Collection
€30 korting - Voor uw derde vakantie geboekt met Ski Collection
€40 korting - Voor uw vierde vakantie geboekt met Ski Collection
€50 korting - Voor uw vijfde vakantie (en meer) geboekt met Ski Collection

Beveel een Vriend aan

Als u een vriend over ons vertelt, krijgt u beiden een voordeel als zij boeken, als bedankje dat u zo'n goede ambassadeur bent voor Ski Collection.

U en uw vriend krijgen een €10 korting op uw boeking (bovenop de trouwe klanten korting die u misschien al krijgt) als zij een nieuwe klant voor Ski Collection zijn en een boeking maken. Ze moeten uw naam noemen als ze boeken. 

Er is geen datum restrictie of minimale boekingskosten, hoewel het alleen geldig is voor vakantie boekingen met accommodatie inclusief. De bovenstaande klanten kortingen zjin alleen geldig voor terugkerende groepsboekers, hoewel de vakanties niet elk jaar achter elkaar hoeven te zijn geboekt.

Bovenstaande kortingen gelden ook voor iedere reservering als u meer dan één vakantie boekt in hetzelfde ski seizoen. Deze kortingen zijnsamen met andere kortingen of speciale aanbiedingen geldig. Bovenstaande kortingen zijn per boeking en zijn geldig voor verblijf van 7 nachten of meer.

Geruststelling

Uw accommodatie die door ons geboekt is, is beschermd onder het ABTA programma. Dit betekent dat u kunt boeken met de zekerheid dat uw vakantie uitgeoefend wordt met de hoogste standaard en met totale financiële bescherming.

Waar wilt u nu naartoe? 

Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst