Coronavirus | Latest Covid-19 updates - click here

reserveringen@skicollection.nl Email ons lijstje Bekijk de lijst Client area Client area

Ski Collection - Het Bedrijf

Ski Collection is een handelsnaam van Peak Retreats Ltd, een onafhankelijke gespecialiseerde touroperator die in eerste instantie Britse skiërs de gelegenheid gaf om te skiën in Frankrijk, op de Franse manier. Peak Retreats is begonnen in 2002 en ze regelen al jaren succesvolle vakanties naar de Franse Alpen in winter en zomer. De twee directeuren, Nathalie Soma en Xavier Schouller waren voorheen directeuren van bekende UK tour bedrijven die vakanties naar Frankrijk organiseerden. In 2005 kwam Olivier Lepoureau bij het senior management team om de Ski Collection naam te ontwikkelen in de leidende onafhankelijke UK operator voor 4 en 5 sterren self-catering ski verblijfplaatsen in Frankrijk. Olivier was voorheen marketing directeur van een luxe hotel keten en een veerboot bedrijf vanuit de UK.

 

Ski Collection - Een Wereld Klasse Franse Alpen Ervaring

Hoge kwaliteit self-catering ski appartementen in hoge skigebieden in Frankrijk, ontworpen met skiёn in gedachten. We hebben vooraanstaande, sneeuwzekere skigebieden zoals Avoriaz (Portes du Soleil), Les Arcs (Paradiski), Arc 1950 (Paradiski), La Plagne (Paradiski), Tignes (Espace Killy), Val d’Isère (Espace Killy), Flaine (Grand Massif), La Rosière (Espace San Bernardo), Les Menuires (3 Vallées), Meribel (3 Vallées) ,Val Thorens (3 Vallées), Courchevel (3 Vallées), Isola 2000 en nog veel meer...

 • Uitstekende klantenservice
 • Beschermd door ABTA voor totale financiele bescherming

 

We streven ernaar om uw perfecte ski vakantie in de Franse Alpen op maat te maken; van alleen accommodatie tot ski & snowboard verhuur, skipassen, skischool & spa behandelingen. We kunnen zo veel of zo weinig organiseren als u wilt. U beslist!

U kunt in de Engelse kranten lezen over Ski Collection: The Telegraph, The Independent en The Daily Mail.

10 redenen om uw ski vakantie met Ski Collection te boeken

 • 4 & 5 sterren ski verblijfplaatsen en hotels, velen nieuw, van vooraanstaande aanbieders zoals MGM
 • Mooie faciliteiten zoals binnen zwembaden, sauna, Jacuzzi…
 • Stijlvol, smaakvol, goede maat appartementen
 • Gewilde locaties binnen de skigebieden
 • Populaire skigebieden die erkent zijn als de beste van de wereld
 • Totale flexibiliteit – alleen accommodatie of pakketten met skiverhuur
 • Extra diensten zoals ski-, snowboard- en skischoenen verhuur, liftpassen, skischool, en spa behandelingen
 • Vriendelijk reserveringsteam en een makkelijk boekingsproces
 • We hebben volle verantwoordelijkheid voor uw boeking en u zult alleen met ons te maken hebben, voor en na uw vakantie. Uw boeking voor accommodatie en alle ski extra’s is met Ski Collection en niet met derden, wat niet altijd het geval is als u met andere bedrijven boekt.
 • Uw vakantie is financieel veilig. We zijn volledig gebonden aan de “Association of British Travel Agents” (ABTA, W5537), de Engelse organisatie die uw vakantie beveiligt.

Uw Ski vakantie in Frankrijk begint hier!

Waarom een self-catering ski accommodatie kiezen?

Self-catering ski accommodatie boeken is een goede manier om vakantie te vieren met vrienden, familie of als een koppel. Self-catering biedt totale flexibiliteit, gemak en geeft u complete controle over uw vakantie. Self-catering ski vakanties zijn fantastische opties niet alleen voor families met jonge kinderen, maar ook voor grote groepen en mensen met speciale dieetwensen zoals vegetariёrs en vegans.

Het is ook geweldig voor mensen die wat meer afzondering willen. De grootte van appartementen kunnen variёren wat betekent dat u uw appartement kunt afstemmen op de grootte van uw eigen groep. Prijzen zijn per appartement en niet per persoon, dus u betaalt niet meer voor minder mensen en u hoeft geen ruimte te delen met vreemde mensen zoals misschien nodig is in een verzorgd chalet. Een goede optie is om voor een groter appartement te gaan en het met familie, vrienden en collega’s op te vullen.

U heeft voldoende plaats om te slapen en een ruime leefruimte om gezellige dingen samen te doen, plus hoe meer mensen om de kosten te delen, hoe betaalbaarder de ski vakantie wordt.

Boek met Zekerheid - ABTA

Als u met Peak Retreats’ Ski Collection boekt, kunt u gerust zijn dat u met een aan ABTA verbonden bedrijf boekt. Dit is uw beste garantie van complete financiële veiligheid, een garantie die u niet krijgt als u uw accommodatie met een onafhankelijk bedrijf boekt. Peak Retreats is lid van de “Association of British Travel Agents” (ABTA) nummer W5537, dus uw vakantie is in goede handen.

Niet alleen heeft ABTA strikte criteria om lid te mogen worden, maar ze geven ons ook bindende voorwaarden, dus in de onwaarschijnlijke situatie dat wij failliet gaan, zal elk bedrag betaalt aan ons, aan u terugbetaald worden door ABTA of het geld kan doorgegeven worden aan een andere ABTA operator die een alternatieve vakantie aan kan bieden. Uw geld en vakantie zijn volledig gewaarborgd. Onze financiële bindende afspraken voldoen aan de wettelijke voorschriften van 1992.

Pek Retreats is ook lid van Association of British Tour Operators to France (ABTOF).

Ski Collection

Als een specialist in self-catering ski appartementen, is Ski Collection benoemd als een van ‘De 100 Beste Ski Vakanties 2009’ door de Engelse “The Telegraph”.

Ski Collection was genomineerd ‘Beste Ski Bedrijf 2010’ door de Franse Reis Handels Prijs. 

 

 

Waar wilt u nu naartoe? 

Skigebieden | Ski aanbiedingen | Contact  | Familie Ski Vakanties | Prijs Opvragen 

Bel ons vriendelijke team van experts op +31 (0) 20 7168 340 

We zoeken naar de perfecte ski vakantie voor u
Leg uw online boeking vast met zekerheid
Toegevoegd aan de lijst